Haber

Salih Dursun: Transferler biraz gecikti

– Salih Dursun’dan hakem Erkan Özdamar’a tepki!

İSTANBUL – Beşiktaş maçının hakemi Erkan Özdamar’ı eleştiren Fatih Karagümrük’ün başarılı futbolcusu Salih Dursun, “Golden önce Necip kulağıma sümkürdü. Çok iyi olmuş dostum. Hakem gördü ama ben görmedim dedi. Bakın iki dakika sonra ben de aynısını yaptım sarı kart gördüm. O da sarı kart gördü. Hiç olmazsa emeğinizin karşılığı olarak adaletli davranın” dedi.

Trendyol Muhteşem Lig’in ilk haftasında Fatih Karagümrük, sahasında Beşiktaş’a 1-0 mağlup oldu. Çabanın ardından 32 yaşındaki kırmızı-siyahlı oyuncu Salih Dursun basına açıklama yaptı.

“Transferler ekonomik koşullarda biraz gecikiyor”

Tecrübeli oyuncu, maça forvet pozisyonunda başlamasıyla ilgili soru üzerine, “Ekonomik şartlarda transferler biraz gecikiyor. Tabii bu pozisyonda da takımımızın eksiği var. Sakaryaspor döneminde bu pozisyonda oynadık. Taktik oynamaya çalıştık. Aslında 84 dakika boyunca bunu başardık. “Hatalar oldu, doğrular da oldu. Beşiktaş’ın oyununu bozmaya çalıştık. Ama sonuç olarak maçı kaybettik ve çok üzgünüz” diye yanıtladı.

“Necip kulağımı üfledi”

Hakem Erkan Özdamar’ın farklı dakikalarda yaşanan ibret verici durumlara rağmen tutarlı kararlar vermediğini savunan Salih Dursun, “Lig başladı, çok güzel, seviyoruz, çok keyifli. Ama her sene aynı şey oluyor. .Şimdi bir pozisyon var Necip gol öncesi kulağımı üfledi.Peki arkadaşım dedi.Hakem görüyor ama ben görmedim.Herkes gördü.İki dakika sonra ben de aynısını yaptım ve sarı kart gördüm. Necip de sarı kart gördü o durumdan sonra gol oldu çok üzgünüm sonuçta Salih Dursun forvet oynadı diyoruz çok emek var güçlenmeye de devam edeceğiz. Transferlerimiz de gelecek Allah’ın izniyle.Beşiktaş’a başarılar diliyorum.Elimizden geleni yapacağız.Yetişene kadar biraz zamana ihtiyacımız var.Sonrasında Karagümrük sahada ilk 10’a girecek.Bu şartlarda bile ekip bir aile oldu.Yeni transferlerle ilk 10’u zorlayan bir grup olacağına eminim. İnşallah Allah’ın izniyle keyifli zamanlar geçireceğiz” dedi.

habernazilli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu